Vem är egentlign VentiLydia?

Mitt namn är Saga Helgeson och det är jag som äger och driver VentiLydia. Det tog lång tid innan jag kom på ett bra namn för mitt företag och när det här namnet kom upp så kändes det rätt med en gång. Jag ville ha något enkelt och som är lätt att komma ihåg samt att det ska kännas som mig. Det var min fästman som kom på VentiLydia och det bygger på ordet ventilera samt mitt mellannamn Lydia. Jag driver VentiLydia samtidigt som jag studerar till beteendevetare, så man kan lugnt säga att jag är en person som gillar att ha flera projekt igång samtidigt. Jag har velat bli coach länge och 2020 utbildade jag mig till livs och teamcoach men min egen resa gällande personlig utveckling startade för flera år sedan.

När mina föräldrar skilde sig insåg jag att jag behövde bli bättre på att kommunicera och vara mer sårbar. Där sattes verkligen min personliga utveckling igång och jag fick hantera utmaningar på ett sätt jag aldrig hade gjort innan. Därefter kom min andra stora utmaning, stress, när jag var arton ville jag lite för mycket alldeles för snabbt. Den stressen påverkade mig väldigt mycket och jag lärde mig återigen hur jag hanterar stora utmaningar. Jag fick också lära mig att min personliga utveckling måste vara en prioritering i mitt liv. Det är ett konstant arbete med mig själv, men det är ett arbete jag brinner för.

Jag vill ta med mig den passionen för personlig utveckling och kunna hjälpa andra. Jag tror att om vi fokuserar på att bättra oss själva och förstärker vår självinsikt så kommer våra relationer och hela vår liv förändras. Tänk vilket ställe jorden skulle vara om majoriteten av människorna fokuserade på sin egna utveckling! Jag vill hjälpa kvinnor att hitta sitt syfte i livet, leva ut sina drömmar och skapa verktyg för att ta sig förbi utmaningar. Allt detta kan ske genom att man bygger upp ett starkt mindset, vilket jag vill fokusera på som coach. Ditt mindset avgör hur alla andra delar i ditt liv går, så varför skulle man inte vilja bygga ett positivt och stabilt mindset? 

Jag brinner starkt för jämställdhet och vill med min coaching kunna hjälpa kvinnor att hitta sin röst och väg i livet. Det är något speciellt som sker när vi människor hjälper varandra och kan bygga en stark samhörighet. Jag drömmer stort och vill mycket med mitt liv, mitt största mål är att på något sätt skapa en positiv förändring i världen. Det här företaget är bara början på den här drömmen och jag är så glad att du har hittat hit och är en del av den här resan.