Hur du kan anlita mig!

För att göra det enkelt för dig har jag satt ihop tre olika paket, så att du kan välja det soma passar dig allra bäst. Det är viktigt för mig att processen känns bra för dig så att vi kan skapa ett bra och öppet samarbete.

Du kan antingen boka ett paket eller enskilda sessioner. En session kostar 650:- inklusive moms, men jag brukar rekommendera att åtminstone börja med tre sessioner för att komma in i processen och se vilken väg du vill gå vidare.

Hur det funkar…

Du bokar antingen ditt paket eller dina sessioner via mail, genom att fylla i formuläret nedan. Efter ett första samtal kommer vi sedan att lägga upp hur processen kommer att se ut. Du betalar via faktura eller swish och det finns möjlighet att delbetala paketen.

 

Paket 1 - Påbörja Din Resa

Det första paketet heter “Påbörja din resa”. Det här paketet är till för dig som vill börja din utvecklingsresa med hjälp av en coach, men som kanske inte är redo för de mer omfattande paketen.

I det här paketet får du precis samma hjälp som i de andra paketen, skillnaden är att paketet innehåller färre sessioner.

“Påbörja din resa” omfattar ett introduktionsmöte på 90 minuter och fyra efterföljande sessioner på 50 minuter vardera. Vi träffas fysiskt i Göteborgsområdet eller på zoom för den som önskar. Vi kommer gemensamt överens om hur och när du vill lägga upp dina sessioner under vårt introduktonssamtal. Min rekommendation brukar oftast vara att vi träffas varje eller varannan vecka, men det viktigaste är att frekvensen funkar för dig. 

Pris: 2 999:- inklusive moms.

Paket 2 - Mot Dina Drömmar

Det här paketet är till för dig som är redo att satsa på dig själv och dina drömmar. Kanske är det här något du har tänkt på länge, men inte vetat hur du skall börja?

Det här paketet kräver ett större åtagande tidsmässigt, och ger dig maximal möjlighet till äkta förändring och fokus på måluppfyllelse och förverkligande av dina drömmar. Vi planerar sessionerna utifrån dina förutsättningar, och är flexibla med när vi träffas.

Vi träffas fysiskt i Göteborgsområdet eller via zoom för den som önskar. Paketet omfattar ett introduktionssamtal på 90 minuter och 9 efterföljande sessioner på 50 minuter vardera. Dessutom ingår ett uppföljningsmöte på 50 minuter 2 månader efter den sista sessionen, där vi gemensamt utvärderar och pratar om din fortsatta väg framåt. 

Pris: 5 699:- inklusive moms.

Paket 3 - Övervinna och Förändra

“Övervinna och förändra” är det mest omfattande paketet. Det ger fördjupade möjligheter till personlig utveckling och utrymme att övervinna egna gränser och hinder. 

I det här paketet har vi en session per vecka under tolv veckor i följd. Här är det viktigt att vi träffas varje vecka, så att vi tillsammans kan skapa kontinuitet, vilket i sin tur leder till påtagliga resultat och bestående förändring.  

Vi träffas fysiskt i Göteborgsområdet eller digitalt via zoom. Det här paketet inkluderar ett uppstartssamtal på 90 minuter och elva efterföljande sessioner på 50 minuter. Det ingår även ett uppföljningssamtal på 50 minuter där vi utvärderar och diskuterar din väg framåt. För att bidra till din utveckling mellan sessionerna så inkluderar detta paket även arbetsmaterial med övningar och reflekterande frågor.

Pris: 7 399:- inklusive moms.